Wat we doen

Van huisvestingsadvies tot onderhoud aan gebouwen. Onze expertises hebben we gedurende de jaren verder ontwikkeld en toegepast. Een overzicht van onze specialistische kennis.

Adviseren

Vraagt u zich wel eens af wat u in de toekomst het best met uw huisvesting kunt doen? OCS adviseert u bij het opstellen van een strategisch huisvestingsadvies, een programma van eisen en het begeleiden van strategische overleggen met lokale overheden.

Coördineren

Onderhoud aan gebouwen geeft u het liefst voor meerdere jaren uit handen. Dat vraagt om een betrouwbare partner. We actualiseren onderhoudsplannen, voeren nulmetingen uit en coördineren de uitvoering. En dat vanuit één aanspreekpunt.

Inspecteren

Wat is de huidige conditie van mijn huisvesting? Dat wilt u vast weten als u plannen voor de toekomst maakt. Wij inspecteren gebouwen, inventariseren gebreken, voeren nulmetingen uit en voorzien u van rapportages en advies waar u mee vooruit kunt.

PLANNEN

Wij laten niets aan het toeval over. We werken vanuit een strakke onderhoudsplanning waar u zelf inzicht in heeft. Welke zaken pakken we als eerste op? Hoe snel worden klachten opgelost? Via de klachtenmodule geeft de gebouwbeheerder storingen door die wij direct oppakken.

VvE Beheer

Als VvE moet u stiekem best veel zaken regelen. Hoe worden afspraken vastgelegd? Hoe opereert de VvE ze efficiënt mogelijk? Wie beheert de financiën? Met een combinatie van financieel, administratief en technisch beheer onzorgt OCS het VvE beheer.

PrimaBeheer

Bent u klant bij OCS? Via PrimaBeheer heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer