plannen

Inzicht in de onderhoudsplanning

Naast een volledige inspectie van uw gebouwen en een vakkundig huisvestingsadvies kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning. Zo krijgt u inzage in alles wat de komende jaren onderhoud nodig heeft. U bepaalt zelf wat er binnen het beschikbare budget wordt uitgevoerd.

Met onze uitgekiende onderhoudsplanningen laten we niets aan het toeval over. We pakken zaken preventief aan, maar we kijken ook naar de mogelijkheden om installaties en materialen te verduurzamen. Of bijvoorbeeld om een aantal werkzaamheden bij verschillende gebouwen projectmatig te combineren. Van deze slimme aanpak kunt u optimaal profiteren. Via de digitale OCS Planner heeft u zelf inzicht in het onderhoud van uw vastgoed. De gebouwbeheerder kan via de klachtenmodule storingen doorgeven die wij direct oppakken.

OCS Planner

Altijd digitaal inzicht in het onderhoud en volledig ontzorgd worden, dat is wat we met onze OCS Planner willen bewerkstelligen. Deze software is eenvoudig in gebruik en is ontworpen vanuit onze dagelijkse praktijk. Hierin wordt alle data van de onderhoudsplanning beheerd, begrotingen opgesteld, de uitvoering bewaakt, offertes en facturen beoordeeld, opdrachten verstrekt en worden klachten afgehandeld. Alles op één platform.

Wilt u ook beter inzicht in uw onderhoudsplanning? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze OCS Planner? Neem gerust contact op met één van onze experts. Lees hier alvast hoe u aan de slag kunt met een aantal veelvoorkomende vraagstukken.

PrimaBeheer

Bent u klant bij OCS? Via PrimaBeheer heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer