Coördineren

Beheer en onderhoud goed geregeld

Wanneer u het beheer en onderhoud van uw gebouwen uit handen geeft, dan vertrouwt u erop dat het goed geregeld wordt. OCS is bij tientallen onderwijs- en zorginstellingen al jaren een vaste onderhoudspartner. We actualiseren onderhoudsplannen, voeren nulmetingen uit en coördineren alle bouwtechnische en installatietechnische werkzaamheden. Dat scheelt u een hoop tijd én een hoop gedoe. Wij garanderen dat het geregeld wordt.

We coördineren niet alleen het onderhoud. Ook op strategisch niveau kunnen wij processen coördineren. Denk aan een huisvestingstraject met uw gemeente. Maar ook een overdrachtsperiode van een nieuw gebouw kunnen wij volledig uitvoeren. Onze experts coördineren de werkzaamheden vertrouwd vanuit uw eigen organisatie. Dat zorgt voor korte lijnen en een snel besluitproces.

Onderhoud coördinatie

Een goed gebouw verdient goed onderhoud. Wij kunnen voor uw huisvesting een MJOP opstellen of actualiseren. Vanuit de planning adviseren we over de jaarlijkse begroting. Dagelijks en projectmatig onderhoud wordt gecoördineerd van uitvoering tot oplevering. Wij adviseren ook bij een eventuele aanbesteding, nemen onderhoudscontracten in beheer en beschikken over een goede servicedesk.

Verhuur coördinatie

Worden er bepaalde delen in het gebouw verhuurd aan andere organisaties of moet dat juist georganiseerd worden? Wij kunnen voor u in overleg gaan met bestaande en nieuwe huurders. Wij regelen bezichtigingen, voeren onderhandelingen uit en stellen huurcontracten op. Ook de financiële afhandeling en betalingen controleren is bij ons goed belegd.

Duurzaamheidscoach

Behoefte aan een duurzaamheidscoach? Wij helpen uw organisatie verder verduurzamen. Door eigen mensen te helpen, komt duurzaamheid tot de kern van de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij inkoop van energie, het juist monitoren van het verbruik, contracthulp bij groot verbruik, samen kijken naar duurzame alternatieven, advies bij duurzaam onderhoud en overleg met gemeentes en betrokken instanties voor subsidies.

Arbocoach

Het voorkomen van incidenten is dé belangrijkste reden voor het voeren van een goed Arbobeleid. Wij kunnen helpen bij het (laten) opstellen van een arbocontrole, hercontroles, toezicht op en ondersteuning bij het uitvoeren van de plannen en ondersteunen bij vragen van het personeel over Arbozaken.

Servicedesk

Dagelijks onderhoud coördineren is ons vak. Via onze digitale klachtenmodule kunt u eenvoudig een storing melden. We maken afspraken over de afhandeling, sturen de uitvoerende bedrijven aan en maken de status van de melding inzichtelijk. Daarna voeren we een klachtenanalyse uit en controleren de betalingen. Wij zorgen dat u snel weer bezig bent met wat écht belangrijk is.

Wilt u de coördinatie van een huisvestingsvraagstuk gaan uitbesteden? We komen graag bij u langs voor een kennismaking. Neem gerust contact op met één van onze experts. Bekijk hier alvast een aantal van onze praktijkvoorbeelden.

PrimaBeheer

Bent u klant bij OCS? Via PrimaBeheer heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer