woningcorporatie ymere

Amsterdam e.o 180 huurwoningen

De uitdaging

Ymere is een woningcorporatie met bijna 70.000 sociale huurwoningen in de Metropoolregio Amsterdam. Groot onderhoud of renovatie van de huurwoningen wordt projectmatig aangepakt. Hoe lang en op welk niveau moeten de woningen worden doorgeëxploiteerd en welke maatregelen zijn hiervoor noodzakelijk? Om dit soort plannen te maken is een goede beoordeling van de huidige staat nodig. Daarom heeft Ymere OCS ingeschakeld om objectieve metingen uit te voeren.

Onze aanpak

We inspecteren de huurwoningen volgens de NEN 2767 voor conditiemetingen. Alle gebreken worden feitelijk in kaart gebracht. Wij stappen blanco in de opgave om geen oordeel aan de voorkant te hebben. Doel van de opnames is een objectieve waarneming, waarbij we trachten 100% op te nemen. We leveren Ymere of de betrokken aannemer een rapport op zónder conclusies. Enkel een technische opname. De aannemer gaat aan de hand van de opnames aan de slag om een Plan van Aanpak te maken. Uiteraard kan OCS ook met de corporatie of de aannemer meedenken in onderhouds- en of duurzaamheidsstrategieën.

Meer weten?

Neem contact op met Hellen Leijen
Adviseur gebouwbeheer

024-3730088 – h.leijen@ocs-net.nl

PrimaBeheer

Bent u klant bij OCS? Via PrimaBeheer heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer