TWijs

Haarlem e.o. 21 gebouwen

De uitdaging

TWijs is een samenvoeging van Stichting Salomo en Stichting Sint Bavo in Noord-Holland. Bij de stichting was behoefte aan professionele coördinatie van het onderhoud en projectbegeleiding bij (ver)nieuwbouw en renovatie.

Onze aanpak

OCS coördineert het dagelijks en groot onderhoud voor 21 gebouwen van TWijs. Van alle gebouwen is een nulmeting gemaakt en zijn de meerjarenonderhoudsplannen geactualiseerd. We adviseren en ondersteunen bij uitbreidingsprojecten en grootschalige renovaties. Daarnaast begeleiden we de trajecten voor klimaatsubsidies en coördineren we de verhuur van ruimtes. Door middel van duurzaamheidscoaching helpen we samen met het personeel om de gebouwen te verduurzamen. Deze adviezen worden verwerkt in een verduurzamingsplan. TWijs heeft digitaal inzicht in alle contracten,  facturen en onderhoudsplannen. De OCS-Suite wordt gebruikt voor meldingen van dagelijks onderhoud.

Meer weten?

Neem contact op met Fer Gerritzen
Directeur OCS

024-3730088 – f.gerritzen@ocs-net.nl

OCS Planner

Bent u klant bij OCS? Via de OCS Planner heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer