Stichting florion

Zwolle e.o. 30 scholen

De uitdaging
Voordat de Stichting Florion werd opgericht, waren de scholen verdeeld over drie verschillende stichtingen. Deze stichtingen hadden allen een andere manier van plannen van het dagelijks en meerjarenonderhoud. OCS is gevraagd om voor alle scholen dezelfde structuur in de MJOP op te stellen. Bovendien wilde de stichting de MJOP koppelen aan de financiële administratie om het proces van interne goedkeuring te verbeteren. Door de koppeling is het proces vereenvoudigd en is er beter overzicht.

Onze aanpak

De nieuwe MJOP’s zijn op een operationele, projectmatig manier opgesteld. Het dagelijkse onderhoud is uit de planning gehaald. Het groot onderhoud is geprofessionaliseerd met samenhang tussen de verschillende onderhoudswerkzaamheden op de scholen. Een toiletgroep wordt bijvoorbeeld in één keer projectmatig aangepakt. Florion heeft de OCS Planner in gebruik. De servicedesk is geïmplementeerd en OCS regelt het dagelijks onderhoud.

Meer weten?

Neem contact op met Fer Gerritzen
Partner / adviseur beheer en onderhoud

06-24849480 – f.gerritzen@ocs-net.nl

OCS Planner

Bent u klant bij OCS? Via de OCS Planner heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer