Vacature: Technisch medewerker servicedesk

Ben je net klaar met je opleiding bouwkunde of slechts een paar jaar ervaring en toe aan een nieuwe uitdaging? Bij OCS VvE beheer zoeken we een bouwkundige voor de vestiging Nijmegen. Voer jij graag bouwkundige inspecties uit, werk je graag met en voor mensen en is communiceren met mensen voor jou geen enkel probleem? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit doe je

Je werkt samen in een team waarbij je de link vormt tussen de Servicedesk en de bouwkundigen. Je beschikt over technisch inzicht. Je maakt zelfstandig afspraken met eigenaars van appartementen in een VvE en bereidt inspecties voor. Na het analyseren van een klachtmelding maak je een afspraak en ga je naar een VvE locatie in (de directe omgeving van) Nijmegen. Je onderzoekt de klacht en probeert de oorzaak te ontdekken. Je bedenkt een herstelactie en overlegt zo nodig hierover met collega’s in je team. Je organiseert en geeft opdrachten voor herstelwerk aan onderhoudsbedrijven. Je begeleid de uitvoering en communiceert hierbij met eigenaars van appartementen en met medewerkers van het onderhoudsbedrijf.

Dit heb je

  • Aantoonbaar technisch inzicht
  • Communicatievaardigheden in woord en schrift

Dit zijn wij

Je komt werken bij OCS VvE beheer in Nijmegen. Dat is een onderdeel van de OCS Holding BV. In het Servicedeskteam werk je samen met 5 collega’s en organiseren we het dagelijks onderhoud voor 100-150 VvE’s in de regio Nijmegen. OCS heeft vier vestigingen in Nijmegen, Bergen op Zoom, Meppel en Alkmaar. We werken in het hele land bij kleine- tot grote opdrachtgevers.

Er zijn weinig bedrijven die huisvesting en technisch beheer voor maatschappelijke instellingen zoals VvE’s en basisscholen goed kunnen managen. Dat is een specialiteit. De manier waarop wij dat doen bepaalt ons succes. OCS ondersteunt en adviseert al meer dan 10 jaar VvE’s en schoolbesturen op het gebied van vastgoed. Wij dragen daarmee bij aan het creëren van de beste leer- en woonomgeving.

Dit bieden wij

  • Een aanstelling voor 0,6 FTE, 3 dagen in de week tot fulltime, afhankelijk van jouw wensen
  • Een marktconform salaris van € 2.500,– tot € 3.000,– bruto p/mnd op basis van 40 uur dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • Uitdagende projecten om te beginnen in en om Nijmegen
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele werktijden en thuiswerken
  • Veel aandacht voor groei met mogelijkheden voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen
  • Standplaats: Nijmegen
  • Een smartphone en laptop van de zaak
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een uitstekende werksfeer

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar j.ijff@ocs-vve.nl. Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Jeroen Ijff via mail of telefonisch via 06 22 12 53 85.

Delen

Mijn MJOP op orde hebben

Huisvesting verduurzamen

Mijn onderhoud uitbesteden

OCS Planner

Bent u klant bij OCS? Via de OCS Planner heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.

Delen


Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer