Vacature: Onderhoudscoördinator

Ben je een ervaren onderhoudscoördinator en toe aan een volgende stap? Bij OCS maatschappelijk vastgoed zoeken we coördinatoren voor verschillende vestigingen. Wil je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de onderwijsgebouwen van onze opdrachtgevers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit doe je

Methodisch werken en technisch inzicht zit in je DNA. Je stelt onderhoudsjaarplannen op en vraagt offertes op voor de geplande werkzaamheden. Na beoordeling en afstemming met opdrachtgever regel je de gunning. Je controleert de planning en de uitvoering van de werkzaamheden.

Je kunt met druk omgaan, kunt snel schakelen en bent resultaatgericht. Voor opdrachtgevers ben je een waardevolle partner en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen. Je bent proactief, stemt af en rapporteert aan de opdrachtgever en betrokkenen. Je bent in staat om goed te communiceren op verschillende niveaus, denk hierbij aan bestuurders, schooldirecties, huisvestingsverantwoordelijken en uitvoerende partijen.

Dit heb je

 • Afgeronde Hbo-opleiding richting bouwkunde
 • Minimaal 2 jaar ervaring als onderhoudscoördinator
 • Kennis van O-prognose of vergelijkbare FMIS software
 • Kennis van de onderwijssector

Dit zijn wij

Je komt werken bij OCS maatschappelijk vastgoed, in het team techniek. In dit team voeren we inspecties uit en coördineren we onderhoud inclusief servicedesk voor het melden van onderhoudsvragen. OCS heeft vier vestigingen in Nijmegen, Bergen op Zoom, Alkmaar en Meppel. We werken landelijk bij kleine tot grote opdrachtgevers.

Er zijn weinig bedrijven die projecten in de onderwijssector goed kunnen managen. Dat is een specialiteit. De manier waarop je dat doet bepaalt of je succesvol bent. OCS ondersteunt en adviseert al meer dan 10 jaar schoolbesturen op het gebied van vastgoed. Wij dragen daarmee bij aan het creëren van de beste leeromgeving.

Dit bieden wij

 • Een prima salaris (€ 3000,– tot € 5000,– bruto p/mnd) dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Uitdagende projecten door heel Nederland
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele werktijden en thuiswerken
 • Veel aandacht voor groei met mogelijkheden voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen
 • Standplaats: Bergen op Zoom of Alkmaar
 • Een smartphone en laptop van de zaak
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een uitstekende werksfeer

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar f.gerritzen@ocs-net.nl.

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Fer Gerritzen via mail naar f.gerritzen@ocs-net.nl of telefonisch via 06 24 84 94 80.

Delen

Mijn MJOP op orde hebben

Huisvesting verduurzamen

Mijn onderhoud uitbesteden

OCS Planner

Bent u klant bij OCS? Via de OCS Planner heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.

Delen


Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer