Vacature: Inspecteur

Ben je een ervaren inspecteur en toe aan een volgende stap? Bij OCS maatschappelijk vastgoed zoeken we inspecteurs voor verschillende vestigingen. Voer jij graag bouwkundige inspecties uit en heb je jarenlange ervaring in dit vakgebied? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit doe je

Methodisch werken en technisch inzicht zit in je DNA. Je maakt zelfstandig afspraken met de opdrachtgever en bereidt de inspecties voor. Na het doornemen van de vragenlijst inspecteer je het gebouw. Je beoordeelt gebouwen op basis van conditie, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Je rapporteert de bevindingen helder en objectief. Ook stel je de meerjaren-onderhoudsplanningen (MJOP) op en bespreekt deze met de opdrachtgever.

Dit heb je

 • Afgeronde Mbo-opleiding, richting bouwkunde
 • Opleiding inspecteur Conditiemeting NEN 2767
 • Minimaal 2 jaar ervaring als inspecteur
 • Kennis van O-prognose of vergelijkbare FMIS software
 • Kennis van maatschappelijk vastgoed

Dit zijn wij

Je komt werken bij OCS maatschappelijk vastgoed, in het team techniek. In dit team voeren we inspecties uit en coördineren we onderhoud inclusief servicedesk voor het melden van onderhoudsvragen. OCS heeft vier vestigingen in Nijmegen, Bergen op Zoom, Alkmaar en Meppel. We werken in het hele land bij kleine- tot grote opdrachtgevers.

Er zijn weinig bedrijven die projecten in de onderwijssector goed kunnen managen. Dat is een specialiteit. De manier waarop je dat doet bepaalt of je succesvol bent. OCS ondersteunt en adviseert al meer dan 10 jaar schoolbesturen op het gebied van vastgoed. Wij dragen daarmee bij aan het creëren van de beste leeromgeving.

Dit bieden wij

 • Een prima salaris (€ 3000,– tot € 4000,– bruto p/mnd) dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Uitdagende projecten door heel Nederland
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele werktijden en thuiswerken
 • Veel aandacht voor groei met mogelijkheden voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen
 • Standplaats: Nijmegen
 • Een smartphone en laptop van de zaak
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een uitstekende werksfeer

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar f.gerritzen@ocs-net.nl.

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Fer Gerritzen via mail naar f.gerritzen@ocs-net.nl of telefonisch via 06 24 84 94 80.

Delen

Mijn MJOP op orde hebben

Huisvesting verduurzamen

Mijn onderhoud uitbesteden

PrimaBeheer

Bent u klant bij OCS? Via PrimaBeheer heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.

Delen


Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer