Vacature: Projectmanager

Ben je een ervaren projectmanager en toe aan een volgende stap? Bij OCS maatschappelijk vastgoed zoeken we een projectmanager voor ons nieuwe team Projectmanagement. Wil je deel uitmaken van ons nieuwe team en kan je diverse projecten tegelijk managen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit doe je

Overzicht houden en organiseren zit in je DNA. Het leiden van diverse projecten gaat je gemakkelijk af. Met kennis van de onderwijssector ben je specialist in renovatie- en nieuwbouwtrajecten van onderwijslocaties. De visie van de school en gemeente vertaal je naar het realiseren van het beste schoolgebouw.

Je kunt met druk omgaan, kunt snel schakelen en bent resultaatgericht. Voor opdrachtgevers ben je een waardevolle partner en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen. Je stemt af en rapporteert aan de opdrachtgever en betrokkenen. Je bent sensitief en bewust van je cruciale rol in de projecten. Binnen de projecten treedt je op als verbinder om gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Je bent in staat te schakelen tussen verschillende projectniveaus, denk hierbij aan contacten met bestuurders, huisvestingsverantwoordelijken, schooldirecties en onderwijsteams. Je stelt goede investeringsvoorstellen, verzorgt de uitvoering, leveranciers en overige disciplines in het proces.

Dit heb je

  • Afgeronde Hbo-opleiding
  • Kennis van de onderwijssector
  • Aantoonbare ervaring en successen in het leiden van bouwtechnische projecten

Dit zijn wij

Je komt werken bij OCS maatschappelijk vastgoed, in het team projectmanagement. Projectmanagement is onze nieuwste activiteit. OCS heeft drie vestigingen en de vierde staat in de startblokken. We werken in het hele land aan kleine- tot middelgrote projecten.

Er zijn weinig bedrijven die projecten in de onderwijssector goed kunnen managen. Dat is een specialiteit. De manier waarop je dat doet bepaalt of je succesvol bent. OCS ondersteunt en adviseert al meer dan 10 jaar schoolbesturen op het gebied van vastgoed. Wij dragen daarmee bij aan het creëren van de beste leeromgeving.

Dit bieden wij

  • Een prima salaris (€ 4000,– tot € 5300,– bruto p/mnd) dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • Uitdagende projecten door heel Nederland
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele werktijden en thuiswerken
  • Veel aandacht voor groei met mogelijkheden voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een smartphone en een laptop van de zaak
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een uitstekende werksfeer

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar f.gerritzen@ocs-net.nl.

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Fer Gerritzen via mail naar f.gerritzen@ocs-net.nl of telefonisch via 06 24 84 94 80.

Delen

Mijn MJOP op orde hebben

Huisvesting verduurzamen

Mijn onderhoud uitbesteden

PrimaBeheer

Bent u klant bij OCS? Via PrimaBeheer heeft u inzicht in het dagelijks onderhoud en de meerjarenplanning van uw instelling.

Delen


Inlog OCS Suite
Inlog VVE Beheer